3FM nieuws

Eerste namen voor Concert At Sea 2016

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen voor Concert At Sea 2016

Daar zijn ze dan! De eerste zes acts voor Concert At Sea 2016...

Giel belde woensdagochtend (9 december) met Paskal Jakobsen van BLØF, en dat betekent vaak dat er iets leuks aan te kondigen valt. En dat klopt! De eerste zes namen voor Concert At Sea 2016 zijn zojuist bekendgemaakt. Naast organisator BLØF zullen ook Typhoon, Douwe Bob, HAEVN, De Jeugd Van Tegenwoordig én Faithless een bezoekje brengen aan de Brouwersdam.

Lekker raden

Paskal hintte al op de Facebookpagina van BLØF dat er een internationale artiest zijn opwachting zou maken, en dat blijkt nu the one and only Faithless te zijn! Je kent de danceact van nummers als 'God Is A DJ' en 'Insomnia'. De show op Concert At Sea zal hun enige Nederlandse optreden in 2016 zijn.

"Met Faithless hebben we weer een grote internationale naam op ons festival. Het is echt een geweldige live act, en we hebben nu alweer een mooie combinatie van echte Concert At Sea artiesten. En we zijn natuurlijk met nog meer namen bezig!"
- Paskal Jakobsen

Wie, wat, waar, wanneer

Op vrijdag 1 juli zullen Faithless, Typhoon en Douwe Bob het podium betreden. Op zaterdag 2 juli is het de beurt aan 3FM Serious Talent HAEVN, BLØF en De Jeugd Van Tegenwoordig. De weekendkaarten voor de elfde editie van dit festival zijn inmiddels uitverkocht, maar de verkoop van dagkaarten gaat op donderdag 10 december van start.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie