3FM nieuws

Good Things End wint ST-Award

  1. Nieuwschevron right
  2. Good Things End wint ST-Award
Good Things End is uitgeroepen tot Serious Talent van 2007. De band ontving de Award zondag 15 april tijdens de uitreiking van de 3FM Awards.Barbara Karel presenteerde op vrijdag de 13e het Bring It On! presents: Serious Talent Gala.

Veelbelovend
Elstar, The Junes en Good Things End streden gezamelijk voor de Serious Talent Award. Uiteindelijk werd Good Things End door 3FM bestempeld als de meest veelbelovende band uit de Serious Talent-stal.

Optreden
Twee dagen na hun uitverkiezing mocht Good Things End in de Amsterdamse poptempel Paradiso de Award in ontvangst tijdens de 3FM Awards. Uiteraard werd het publiek ook getrakteerd op een optreden.

Waarom Good Things End?
“Good Things End is 3FM Serious Talent van het Jaar omdat de band een belofte voor de toekomst is”, zegt Tijs van Liemt, 3FM muziekredacteur.

“We hebben de inzending van Good Things End aan het 3FM Serious Talent project eerst beloond met airplay op 3FM. Good Things End heeft met ‘I Know’ een heel goed liedje geschreven, een liedje dat moeiteloos meekan tussen al het grote-artiesten-geweld op de 3FM playlist”.

>> Meer over Good Things End
>> Lees meer over Good Things End op de site van Serious Talent
Ster advertentie
Ster advertentie