3FM nieuws

An Inconvenient Truth

  1. Nieuwschevron right
  2. An Inconvenient Truth
"And The Oscar for best documentary goes to... AN INCONVENIENT TRUTH!!!". Je kan deze DVD winnen door mee te denken aan de toekomst.De Oscarwinnende documentaire van de voormalige vice president van Amerika, Al Gore, draagt een belangrijke boodschap uit. Met onze huidige vorm van energieverbruik in de wereld, zijn we langzaam bezig de boel naar de knoppen te helpen.

HIER
Door het maken van deze documentaire probeert Gore mensen bewust te maken van hun energieverbruik en van het wereldwijde klimaatprobleem. Op de site www.hier.nu kan je meer lezen over klimaatneutraal leven.

Live Earth
Al staat niet alleen in deze actie. Om wereldwijd genoeg aandacht te genereren, organiseert hij een muzikaal evenement dat het beste te vergelijken is met Live 8. Het luistert nu dan ook toevallig naar de toepasselijke naam Live Earth.

Noordpool.fm
Michiel is momenteel druk bezig met de voorbereidingen van zijn Noordpoolexpeditie. Dit doet hij om zo de invloeden van de 'global warming' aan den lijve te kunnen ondervinden.

Denk mee en win die DVD
3FM is zich ook bewust van dit gegeven en heeft tijdens Serious Request al klimaat neutrale radio gemaakt. Om ook jullie als luisteraars bewust te maken van deze global warming geven we de komende tijd de DVD An Inconvenient Truth weg.

>> Bedenk een oplossing voor het klimaatprobleem en win de DVD
>> Lees meer over Live Earth
>> Lees meer over Noordpool.fm
Ster advertentie
Ster advertentie