3FM nieuws

Jungle By Night leeft jongensdroom

  1. Nieuwschevron right
  2. Jungle By Night leeft jongensdroom

Jungle By Night stond de avond voor hun optreden bij Domien op 27 juli nog op de Zwarte Cross! De gasten hadden gelukkig geen last van een kater en dat was te merken aan hun goede energie op De Speelplaats.

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Jungle By Night bracht in juni de splinternieuwe track 'El Miraglo' uit. De band houdt deze zomer en dit najaar een uitgebreide tour: zo staan ze op onder meer Mysteryland, in Paradiso Amsterdam en in Doornroosje Nijmegen. Maar het blijft niet bij ons kikkerlandje: ook Frankrijk en Engeland worden de komende maanden aangedaan.

Buitenlandse tours zijn jongensdroom

De gasten van Jungle By Night zijn lekker aan het touren vertelde Tienson en Ko. Ze zijn net terug van Amerika en Canada waar ze te gekke shows hebben gehad op hele grote festivals. De volgende gigs buiten Nederland zullen in Frankrijk plaatsvinden.

Titels bedenken

De band is geïnspireerd door Afrobeat en Colombiaanse muziek. De Spaanse naam van hun single 'El Miraglo' hebben ze gewoon bedacht, zonder te weten wat het betekende. Van hun fans uit Zuid-Amerika kregen ze te horen wat de betekenis was, namelijk 'Het Wonder'.

Jungle By Night - 'El Miraglo' live

Luister elke werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur naar De Ochtendshow

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie