3FM nieuws

‘Bad Dreams’ van Teddy Swims pakt de 3FM Megahit van deze week

foto: Facebook Teddy Swims
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Bad Dreams’ van Teddy Swims pakt de 3FM Megahit van deze week

Teddy Swims, die je kan kennen van zijn eerdere hits ‘Lose Control’ en ‘The Door’, heeft de flow helemaal te pakken. Vorige week bracht de zanger ‘Bad Dreams’ uit, waarmee hij nu de 3FM Megahit pakt. Je hoort het nummer deze week extra vaak op 3FM.

'Bad Dreams'

Teddy Swims does it again! Na hits 'Lose Control' en 'The Door' is ook 'Bad Dreams' weer een verslavende track die alleen maar smaakt naar meer. De kwetsbare teksten gemixt met de soulvolle aanstekelijke beat komen, zoals we inmiddels van Swims gewend zijn, perfect tot hun recht op zijn nieuwste track. Check het nummer hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Debuutalbum I’ve Tried Everything But Therapy

Na zijn doorbraakhit ‘Lose Control’ van zijn debuutalbum I’ve Tried Everything But Therapy, komt de Amerikaanse singer-songwriter nu met een nieuwe single. Het nieuwe nummer van Teddy Swims komt kort na zijn optredens op de MTV VMA’s. Tijdens deze awardshow was hij genomineerd voor vier awards, waaronder Best New Artist en Song of the Year. Hierbij nam de rijzende ster het op tegen grote namen, zoals Beyoncé, Sabrina Carpenter en Taylor Swift.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Teddy Swims in de Ziggo Dome

Nadat hij vorig jaar zijn eerste album uitbracht, is Teddy Swims inmiddels bezig met zijn tour in de Verenigde Staten. Wij mogen in spanning afwachten, want de artiest slaat tijdens zijn tour Nederland niet over. In februari 2025 komt de zanger de Ziggo Dome al veroveren.

Ster advertentie
Ster advertentie