3FM nieuws

Stromae laat weer van zich horen: concertfilm komt eraan

foto: 3FM - Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Stromae laat weer van zich horen: concertfilm komt eraan

Stromae laat weer van zich horen na iets meer dan een jaar stilte: hij komt met een concertfilm rondom zijn laatste show. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om zijn laatste show, waarmee hij ook op Lowlands stond. Het was voor de fans van Stromae al een tijdje rustig. De multi-kunstenaar heeft zich de afgelopen tijd uit de schijnwerpers gehouden om goed voor zichzelf te zorgen.

'Thank you, from the bottom of my heart'

In mei 2023 liet Paul van Haver, zoals hij eigenlijk heet, dat de complete Multitude-tour zou worden gecanceld. Daarmee gingen ook de shows op Down The Rabbit Hole 2023 en zijn Ziggo Dome-shows niet door. Een aderlating voor de fans natuurlijk, maar toch had het merendeel respect voor zijn besluit om te kiezen voor zijn eigen mentale en fysieke toestand. De ticketkopers kregen hun geld meteen terug maar er werden geen nieuwe data aangekondigd.

Nu laat de Belg weer wat van zich horen via Instagram en bedankt hij zijn fans meteen voor hun geduld. Je checkt het bericht hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Multitude'-concertfilm

Het is natuurlijk geen geheim dat Stromae een waar spektakel maakt van zijn liveshows. Waar hij in de jaren '10 als mannequin het podium op werd gedragen, was zijn laatste show een groot mechanisch schouwspel. Grote digitale schermen vastgemaakt op robotische ondersteunen de muziek visueel. Ook maakte hij gebruik van een robotische hond, ook wel bekend als de Boston Dynamics' Robot Dog, mede ontworpen door studenten en ontwerpers van de Harvard Universiteit.

Stromae op Lowlands

Check hier wat 3voor12 schreef over de headlineshow van Stromae op Lowlands 2022.

foto: 3FM - Ben Houdijk

Stromae op Lowlands 2022

Ster advertentie
Ster advertentie