3FM nieuws

Pinkpop: Was jij erbij?

  1. Nieuwschevron right
  2. Pinkpop: Was jij erbij?
Deze 3FM luisteraars waren erbij. Jij ook?En van hen ontvingen we enthousiaste berichten. Wil jij ook jouw Pinkpop belevenissen kwijt? Post het op de Hyve van 3FM !

Hi Giel en 3fm,
Pinkpop was ontzettend gaaaaaaaaf!! Ik heb Giel zaterdag al "live" kunnen bedanken, maar toch ook nog even langs deze weg: THANX. Bij deze nog een sfeer plaatje van hoe ik er op maandag aan toe was... (en , echt waar: ik lig alleen maar te zonnen.... alhoewel ik me helemaal niets van het maken van deze foto herinner, hmm)

Groetjes, Hilly



Hallo Redactie en Medewerkers van 3FM en in het bijzonder Paul RABRADIO3 Rabbering – in wiens programma ik de kaartjes heb gewonnen,

Ik wil iedereen van harte bedanken voor de niet geringe bijdrage aan de Feestvreugde die Pinkpop 2006 heette! Het is helaas alweer voorbij, ben net wakker, maar wilde direct even in de virtuele pen klimmen om mijn verslag te doen.

Door de ideale festival-weersomstandigheden (niet te warm, af en toe een lekker zonnetje en droog!) en de meesterlijke line-up heb ik Pinkpop 2006 beleefd zoals een goed festival beleefd moet worden! Ik heb meer optredens wèl dan niet bijgewoond en er was niet één optreden dat me niet beviel. Als rocker was dag 2 voor mij de lekkerste muzikale dag. Mijn persoonlijke top 5 samenstellen viel dan ook niet mee, maar hier komen ze:

Tool – mijn persoonlijke absolute hoogtepunt. Wat een technische perfectie. Het is loodzware kost, maar wat kunnen de heren het overbrengen! SUPER!!!!!!
Kaiser Chiefs – fantastisch hoe een band in een dik jaar tijd kan uitgroeien van kleine act naar een zeer onderhoudende en technisch hoogwaardige band! HEERLIJK!
Editors – wat kan ik hier over zeggen. Meeslepend, duister, jaren 80, GEWELDIG. Volgend jaar op een GROTER podium, absoluut!!!!
Danko Jones – vuig, vet, ruig en ROCKEND. Ik heb pijn in mijn nek van het headbangen.
Bloodhound Gang – een supermelige show. Heerlijke randdebielen! TOPVERMAAK!

Net buiten de Top 5: Nelly Furtado, Franz Ferdinand, Alter Bridge, Peppers, Keane, Jamie Lidell… ETC. zoals ik al zei, ik heb geen enkel slecht optreden gezien!

Groetjes en nogmaals HEEL HARTELIJK BEDANKT!!!!
Patrick Aggenbach

Ster advertentie
Ster advertentie