3FM nieuws

NPO in teken van actiedag Giro555 voor de slachtoffers in het Midden-Oosten

foto: Giro555
  1. Nieuwschevron right
  2. NPO in teken van actiedag Giro555 voor de slachtoffers in het Midden-Oosten

De Nederlandse Publieke Omroep staat woensdag 16 oktober in verschillende programma’s stil bij de Nationale Actiedag voor de slachtoffers in het Midden-Oosten live vanuit Beeld & Geluid. Ook op NPO 3FM hoor je gedurende de dag korte nieuwsupdates.

Op de publieke radiozenders zijn gedurende de dag geregeld korte nieuwsupdates vanuit Beeld & Geluid te horen. Presentatoren daarvan zijn Evelien de Bruijn, Ron Kas en Jan van Poppel. Ook via online en social kanalen van de deelnemende omroepen, zenders en programma’s zal verslag worden gedaan vanuit Beeld & Geluid.

Zelf een donatie doen ten behoeve van Giro555 kan via de donatiepagina. Antwoorden op veelgestelde vragen over Giro555, de actie voor het Midden-Oosten, en doneren vind je hier.

Televisie

Herman van der Zandt (namens de publieke omroepen), Renze Klamer (RTL 4) en Tooske Ragas (SBS6) presenteren woensdag 16 oktober vanuit Beeld & Geluid in Hilversum alle tv-uitzendingen tijdens de actiedag Samen in actie voor slachtoffers Midden-Oosten van de Samenwerkende Hulporganisaties voor Giro555. In de avond zijn er twee momenten waarop alle grote tv-zenders de handen ineen slaan: om 20.25 uur op NPO 1, NPO 2, RTL 4 en SBS6 en om 23.00 uur op NPO 1, RTL 4 en SBS6. Van der Zandt, Klamer en Ragas presenteren deze updates met tussenstand/voorlopige eindstand die dag vanuit Beeld & Geluid gezamenlijk.

Ook gedurende de dag verzorgen zij updates op NPO 1 en schakelen ze met live-programma’s van de verschillende zenders.

Meer informatie over de Landelijke Actiedag voor de slachtoffers in het Midden-Oosten van de Samenwerkende Hulporganisaties/Giro555 is te vinden op de website van Giro555.

Ster advertentie
Ster advertentie