3FM nieuws

Dans het klokje rond!

  1. Nieuwschevron right
  2. Dans het klokje rond!
Iedere zaterdagavond de beste dance, twaalf uur lang, in 3FM BPM. {l}Edwin Diergaarde{/l} begint om 19.00 uur met Ministry Of Beats. Dit keer lekker opgang komen met Monte la Rue. Deze van oorsprong uit België afkomstige lounge DJ draait zaterdag o.a. een aantal produkties die op zijn nieuwe platenlabel uitkomen. Resident DJ marcella draai tussen 20 en 21 uur haar groovy sounds. Na 21 uur gaan we een stukkie steviger met Montana om vervolgens in het laatste deel van {l}Ministry Of Beats{/l} sensationeel af te sluiten met labeleigenaresse/dj/producer en pioneer op het gebied van techno Miss DJAX. Miss het niet!!!!

Daarna is het om 23.00 uur tijd voor 3voor12BPM met {l}Job de Wit{/l}. In Dancetination Live!, om 01.00 uur, zijn we te gast op de maandelijkse BED party van BNN in Hotel Arena, Amsterdam. Kruip vannacht onder de lakens met BNN en laat je verrassen in BED. In deze derde editie zijn de muzikale sfeermakers resident Dj Denniz, bekend van zijn Las Palmas sets en -zonder twijfel- de populairste dj van Nederland, Dj Roog (zie foto). Als hij niet onderweg is naar een boeking, dan zit hij met zijn broer Greg in de studio. Wie wil er niet naar BED met deze topjocks!

In Weekender (tussen 1 en 4), nemen huisdj’s Eric de Man en Jefferson je weer mee terug in de tijd. Kon je vorige week luisteren naar de lekkerste Houseclassics uit het begin van de jaren ’90, deze week vervolgen de Weekenderjocks hun Classic House trip met het beste uit de tweede helft van de negentiger jaren. De tijd dat House verdwijnt uit de underground op weg naar een commerciele toekomst. Beleef je beste momenten uit die roerige tijd opnieuw met tijdreizigers Jefferson en Eric de Man. Na al dat classicsgeweld is het in het laatste uur de beurt aan de bekende dj/producer Jerome. Hij heeft tracks geproduceerd en geremixt voor labels als 100% Pure, Outland, MusicMan, Bio, Honchos, Artform en is sinds kort ook met een Live-set te horen. Jerome laat zich deze nacht van zijn beste Techno kant horen, in een exclusieve mix voor Weekender.
Ster advertentie
Ster advertentie