3FM nieuws

MEAU en Pommelien Thijs scoren 3FM Megahit met ‘Het Midden’

foto: Instagram MEAU & Pommelien Thijs
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU en Pommelien Thijs scoren 3FM Megahit met ‘Het Midden’

Pommelien Thijs en MEAU hebben de handen weer ineengeslagen! Het duo dook samen de studio in, waar hun nieuwe single ‘Het Midden’ uit voort is gekomen. 3FM bekroont het nummer tot 3FM Megahit deze week, dus deze week hoor je hem extra vaak voorbijkomen.

Vastzitten

‘Het Midden’ is niet de eerste samenwerking van de vriendinnen. Eerder kon je MEAU al horen op een album van Pommelien Thijs, waar ze meezong in het nummer ‘Droom Het Donker Weg’. ‘Het Midden’ gaat over vastzitten in een bepaalde situatie. Uit zo’n situatie loskomen is lastig, waardoor je kan blijven zitten in het midden. Het is een uptempo nummer en volgens de meiden een echte banger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het juiste moment

Het nummer lag al een jaar klaar maar volgens de zangeressen was toen niet het goede moment om de track uit te brengen. Vorige week besloten ze dat de tijd rijp was en hebben ze het nummer eindelijk uitgebracht! Daar zijn de vriendinnen maar al te blij mee, want daardoor kunnen ze weer lekker veel tijd samen spenderen.

3FM Live Box

Vorige week heeft het duo hun nieuwe track live gespeeld in de 3FM Live Box. Beniewd hoe het duo live klinkt? Check het optreden hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie