3FM nieuws

Jack Jarryd verovert de 3FM Live Box met ‘Still Love’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Jack Jarryd verovert de 3FM Live Box met ‘Still Love’

Een hoop luisteraars zitten met smart te wachten: een liveoptreden van Jack Jarryd met zijn megapopulaire plaat ‘Still Love’. Deze ochtend verovert Jack Jarryd de 3FM Live Box samen met zijn band, en verblijden ze de luisteraars met ‘Still Love’.

Jack Jarryd

Zanger Jack Jarryd, oftewel Jeroen, heeft ooit een bucketlist gemaakt met zijn muzikale doelen. Een aantal zijn er al behaald. Zo heeft hij een platencontract getekend en is zijn single door de radio opgepikt. Maar Jeroen heeft nog meer grote plannen: hij wil namelijk over tien jaar in de Ziggo Dome staan. Maar voor nu geeft Jack een optreden in de 3FM Live Box.

Hij is inmiddels alweer bezig met zijn nieuwste single, maar het moet nog wel even afgemaakt worden. Jack: “Je moet het ijzer smeden als het heet is”.


Daar is ook 3FM-dj Wijnand het mee eens: "Wanneer je een hit hebt gescoord, moet je doorpakken". Zo hoopt Jack in de zomer met zijn nieuwste single te komen en volgend jaar met een album.

‘Still Love’

Zijn nieuwste single ‘Still Love’ is pas een aantal maandjes uit en nu al razend populair. De prachtige lovesong is voorzien van gitaren en drums die worden aangevuld met de krachtige stem van Jack, die zingt over een jonge liefde. “Still love, still love / Caught up in something that's falling apart / Too young, too dumb”. Bekijk hieronder het prachtige 3FM Live Box-optreden van Jack Jarryd bij Wijnand in de Ochtend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie