3FM nieuws

The Vices rocken de 3FM Live Box plat met nieuwe single 'Gold'

foto: The Vices 3FM Livebox
  1. Nieuwschevron right
  2. The Vices rocken de 3FM Live Box plat met nieuwe single 'Gold'

De Groningse mannen van The Vices zijn afgereisd naar de 3FM Livebox om hun nieuwe single 'Gold' te spelen. Dat de mannen van The Vices weten hoe zij een zaal plat moeten rocken wisten we al, maar vandaag lieten ze weer zien hoe goed ze live zijn.

Het nummer 'Gold' gaat over het altijd maar blijven rennen voor goud en niet stoppen tot je het beste eruit hebt gehaald. In de single beschrijven de mannen van The Vices de druk in de samenleving om het altijd maar beter te willen doen. Deze druk zien zij niet als iets vervelends, maar als een uitdaging om altijd het beste neer te zetten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Before It Might Be Gone

Tegelijk met het uitbrengen van hun nieuwe single 'Gold' laat The Vices weten een nieuw album uit te brengen. De titel van het volgende album wordt Before It Might Be Gone. Naast 'Gold' bracht de band eerder al de single 'Wrong Ones' uit, die beiden op het nieuwe album staan. Before It Might Be Gone van de The Vices komt uit op 7 februari 2025, dus we moeten nog een poosje wachten voordat we het hele album kunnen luisteren.

Tour

Daarnaast kondigen The Vices bij Wijnand hun nieuwe tour aan met datums zowel in Nederland als Amerika. Dit is niet de eerste keer dat de Groningse band hun koffers heeft gepakt om te touren in de States, want eerder dit jaar waren ze daar nog te vinden. En volgend jaar peren ze hem weer naar het grote Amerika. Gelukkig hebben ze ook nog wat tourdata in ons koude kikkerlandje gepland, zodat wij ook nog even van deze rocksterren kunnen genieten. In het voorjaar van 2025 spelen The Vices in diverse Nederlandse poppodia.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie