3FM nieuws

Hozier in de golfkar om van A naar Backstage te gaan

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Hozier in de golfkar om van A naar Backstage te gaan

In A naar Backstage brengt een 3FM-dj een artiest in een golfkarretje naar hun volgende locatie. Op de zondag van Pinkpop rijdt 3fm-dj Sophie Hijlkema een rondje backstage met Hozier, vlak voor zijn show op de South Stage.

Eind vorig jaar bracht Hozier zijn derde album uit, genaamd Unreal Unearth. Hozier vertelt over de rit die het album langzamerhand heeft doorgemaakt: “Het album is heel gestaag gestegen. Ik heb zo ontzettend veel muziek gemaakt voor het album, dat we heel veel nummers niet hebben uitgebracht. ‘Too Sweet’ stond op een later uitgebrachte ep en is nu een grote hit. Ik ben blij dat we dat hebben uitgebracht.”

Hozier speelt op de South Stage, het gigantische hoofdpodium van Pinkpop. In een krap uurtje moet je als artiest daar knallen. “We doen wat minder akoestisch voor zo’n show als dit en meer liedjes die het publiek naar je toe laat komen.”

In het interview teaset Hozier voor het eerst over een gastoptreden, op dat moment nog niet bekend om wie dat zou gaan. Niet veel later verschijnt Ed Sheeran op het hoofdpodium om samen met Hozier ‘Work Song’ te spelen.

Tekst gaat verder onder video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het hele interview tussen Sophie en Hozier in de golfkar is terug te vinden op het YouTube-kanaal van 3FM. Bekijk het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie