3FM nieuws

‘Apple’ van Charli xcx pakt de Megahit van deze week

foto: Instagram @charli_xcxfoto: Instagram @charli_xcx
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Apple’ van Charli xcx pakt de Megahit van deze week

Misschien wel het meest besproken album van dit moment: BRAT van Charli xcx. Met TikTok-dansjes en features van de bekendste popsterren van dit moment verovert ze met gemak de tijdlijn van iedere social mediaconsument. Een van de heerlijke tracks van BRAT, ‘Apple’, is bekroond tot 3FM Megahit van deze week.

‘Apple’

Een van de catchy nummers van BRAT is 'Apple'. De track lijkt het enorm goed te doen op social media en in de gemiddelde Spotify-lijst. Het is maar goed dat de popqueen uit Essex dit nummer op het laatste moment toch heeft toegevoegd aan BRAT.

Charli liet weten dat ‘Apple’ namelijk bijna de final cut niet had gehaald! Is Charli even blij dat ‘Apple’ toch het daglicht heeft mogen zien. Bijkomend bij dit catchy nummer is het bekende TikTok-dansje dat compleet viraal gaat. Gemiddelde celeb heeft al een poging gewaagd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoewel het nummer mega catchy en vrolijk is, is de songtekst iets minder vrolijk. Het nummer gaat namelijk over intergenerationeel trauma: “I think the apple's rotten right to the core / From all the things passed down / From all the apples coming before.” Een aanstekelijke track die lekker op repeat mag, BRAT summer all the way. ‘Apple’ van Charli XCX is de 3FM Megahit van deze week!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie