3FM nieuws

‘feelslikeimfallinginlove’ van Coldplay is de 3FM Megahit van deze week

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘feelslikeimfallinginlove’ van Coldplay is de 3FM Megahit van deze week

Coldplay keert dit jaar terug met een nieuw album! Als teaser is vandaag ‘feelslikeimfallinginlove’ uitgekomen. Natuurlijk is deze plaat de 3FM Megahit van deze week en je zult hem deze week extra veel horen op 3FM!

Het nieuwste album van Coldplay gaat Moon Music heten. Het album komt uit op 21 juni. De band heeft opnieuw samengewerkt met producer Max Martin, die ook al het album uit 2021 Music Of The Spheres produceerde. Op de albumhoes van Moon Music is een klein maantje in een sterrenhemel te zien, met een schuine regenboog eromheen. Sky full of stars?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

‘feelslikeimfallinginlove’

Nog voordat het hele album te beluisteren is, moeten fans het doen met ‘feelslikeimfallinginlove’. Door de jaren heen heeft Coldplay de akoestische gitaar steeds meer opzij gezet en plaats gemaakt voor een modern en elektronisch geluid. Met een hoop synthesizers sprankelt ‘feelslikeimfallinginlove’ als een waar sterretje. En met een paar fijne uithalen van Chris Martin wordt het nummer aan het einde nog tamelijk bombastisch.

3FM Megahit

Coldplay en 3FM Megahits; het is een combinatie die al ellenlang samengaat. De band scoorde in de afgelopen Top Megahit de meeste noteringen met 10 tracks. We tellen opnieuw een 3FM Megahit erbij. Je hoort ‘feelslikeimfallinginlove’ deze week extra veel op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie