3FM nieuws
KRO-NCRV

Meau en Pommelien Thijs in de 3FM Live Box met 'Het Midden'

foto: 3FM Live Box Meau en Pommelien Thijs
  1. Nieuwschevron right
  2. Meau en Pommelien Thijs in de 3FM Live Box met 'Het Midden'

Vandaag stonden Meau en Pommelien Thijs samen in de 3FM Live Box om hun kersverse samenwerking 'Het Midden' voor ons te spelen. Het duo bracht ontzettend veel positieve energie mee naar de studio. Benieuwd hoe het klinkt? Je leest en hoort het hieronder!

De nieuwe single 'Het Midden' van Pommelien Thijs en Meau is vandaag uitgekomen. 'Het Midden' gaat over vastzitten in een bepaalde situatie. Loskomen uit zo'n situatie is altijd lastig, soms kan je dus vast blijven zitten in het midden. Vandaag stonden Pommelien Thijs en Meau met 'Het Midden' in de 3FM Live Box. Check het optreden hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerking

Het is niet de eerste keer dat het Nederlands-Vlaamse duo de studio in duikt. Eerder was Meau al te horen op 'Droom Het Donker Weg' op het album Per Ongeluk van Pommelien Thijs. Deze samenwerking smaakte naar meer en daar is 'Het Midden' uit voortgekomen.

"We werken gewoon heel, heel, heel graag samen. Dus deze song lag er al een tijdje," laat Pommelien aan Wijnand weten. De samenwerking was niet zomaar, want het duo speelt graag samen. "Het is iets leuker om dat te doen met je vrienden."

TikTok-vriendinnen

Meau en Pommelien kennen elkaar via TikTok, waarna ze al snel samen de studio indoken voor hun eerste samenwerking. Verder maakt het duo ook veel video's samen, zoals verschillende teasers voor 'Het Midden.' In de laatste teaser wordt gehint naar een videoclip voor dit nummer...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie