3FM nieuws

Coldplay heeft met Little Simz en Burna Boy de 3FM Megahit genaamd 'We Pray'

foto: Anna Lee
  1. Nieuwschevron right
  2. Coldplay heeft met Little Simz en Burna Boy de 3FM Megahit genaamd 'We Pray'

The king of collabs did it again. Met niemand minder dan Little Simz én Burna Boy brengt Coldplay vandaag de track 'We Pray' uit als onderdeel van het aankomende nieuwe album van de band genaamd Moon Music. De track pakt direct de 3FM Megahit, en hoor je dus extra vaak voorbijkomen komende week.

Voorproefje op Glastonbury

Het nummer combineert Coldplay's kenmerkende melodische stijl met de rauwe rap van Little Simz en de Afrobeat-invloeden van Burna Boy. Tijdens het Glastonbury-optreden van Coldplay werd het nummer voor het eerst live uitgevoerd, waarbij Burna Boy via de schermen op het podium verscheen. Naast deze artiesten voegen ook Elyanna en TINI hun prachtige vocale bijdragen toe.

Check de track hier:

Een milieuvriendelijk Moon Music

Het alweer tiende studioalbum van Coldplay wordt uitgebracht zoals geen andere artiest dat ooit heeft gedaan. De vinylproductie zal namelijk volledig bestaan uit gerecyclede plastic flessen. Dit zal naar verwachting leiden tot een vermindering van 85 procent in de CO2-uitstoot in vergelijking met traditionele vinylproductie. Hiermee zet Coldplay opnieuw een stap in hun toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijke initiatieven, na ook al stappen te hebben gezet in de manier waarop de band tourt, of hoe ze dat juist een stuk minder doen.

Moon Music verschijnt op 4 oktober en wordt ook geproduceerd door Max Martin. 'We Pray' is de tweede uitgekomen single van het album na 'feelslikeimfallinginlove'.

Ster advertentie
Ster advertentie