3FM nieuws

Vraag een plaat aan, en steun Mart en Sophie bij de Dam to Damloop

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Vraag een plaat aan, en steun Mart en Sophie bij de Dam to Damloop

Voor 3FM Serious Request 2024 komen Mart en Sophie nu al in actie. Ze lopen de Dam tot Damloop, maar er zijn wat moeilijkheden bij komen kijken. Mart heeft zijn teen gebroken, en Sophie liep middenin het trainingsproces Corona op. Door een plaat aan te vragen kun je bijdragen aan deze inzamelingsactie.

Het trainen gaat niet helemaal zoals ze zouden willen... Daarom is jullie steun extra hard nodig. Vrijdag 20 september tussen 15:00 en 16:00 draaien Sophie en Mart plaatjes die door jou zijn aangevraagd met een donatie. Laat na het doneren in de opmerking jouw plaat achter, en wie weet hoor je 'm terug op vrijdag!

Hier vind je alle informatie over de actie. Het streefdoel is 3.000 euro, dus doneer vooral zodat dit voor de Dam tot Damloop zondag 22 september!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Metakids

Metakids is een organisatie die zich inzet voor kinderen met metabole ziekten. Metabole ziekten, ook bekend als stofwisselingsziekten, zijn de grootste oorzaak van overlijden onder kinderen in Nederland. Hieronder hoor je waarvoor Mart en Sophie meerennen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie