3FM nieuws

‘Dancing On My Feelings’ van The Indien is de 3FM Megahit van deze week

foto: Instagram The Indien
  1. Nieuwschevron right
  2. ‘Dancing On My Feelings’ van The Indien is de 3FM Megahit van deze week

Misschien ken je ze van hun vorige nummers ‘Be Yours’ en ‘Sleep When I’m With You’: The Indien! De band bracht vanochtend een nieuwe track uit, waarmee ze nu de 3FM Megahit pakken. Deze week hoor je het nummer, ‘Dancing On My Feelings’, extra vaak op 3FM.

Het nieuwe nummer van The Indien voldoet aan alle verwachtingen. Het is een mid-tempo nummer met een catchy melodie. Deze track brengt je helemaal in de herfstsferen. Op de Instagram van de band werd al flink geteased met hun nieuwe nummer, waar fans enthousiast en nieuwsgierig op reageerden. Benieuwd naar het nummer? Luister hem hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De muziekindustrie veroveren

De Nederlandse band uit Den Haag maakt vooral indie-popmuziek en is daarmee de muziekindustrie aan het veroveren! In 2015 werd de band opgericht door Rianne Walther en Casper Talsma, frontvrouw en gitarist van de band. Ze werden ontdekt door het Britse label Disturbing London, nadat ze een aantal EP’s hadden uitgebracht. Door vaak op te treden op festivals, heeft The Indien een groeiende fanbase opgebouwd. Meteen dit jaar werden ze ook 3FM Talent.

Nu ze weer actief muziek uitbrengen, en alweer drie 3FM Megahits op hun naam hebben staan, moesten de voormalig 3FM Talents opnieuw in het zonnetje worden gezet. Daarom zijn ze dit jaar onderdeel van De 10 van 2024. Een lijst van artiesten die het dit jaar helemaal gaan maken. En met hun 3FM Megahit track record hebben ze die belofte al mooi waargemaakt.

3FM Ochtendshow

Die fanbase kan blij zijn, want dit najaar is de band op tour en speelt de band supports voor DI-RECT en Krezip. En ook voor 3FM-luisteraars is er leuk nieuws: deze ochtend is de band te gast in de 3FM Ochtendshow.

Ster advertentie
Ster advertentie