3FM nieuws

Maurice Verschuuren naar Yorin FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Maurice Verschuuren naar Yorin FM
DJ {l}Maurice Verschuuren{/l} vertrekt naar Yorin FM. Hij is daarmee dit jaar al de tweede succesvolle DJ uit het 3FM Opleidingentraject die wordt overgekocht door een ander station. Zijn opvolger tussen 04:00 en 06:00 uur is al bekend: {l}Coen Swijnenberg{/l}! Maurice Verschuuren begon in Juli 2001 begon hij bij de NOS in de nacht op Radio 3FM. Hij kreeg één uurtje op vrijdagnacht van 3 tot 4 (na de Freakolympics met Rob Stenders en Fred Siebelink). In de laatste maanden van 2001 was hij voor de VARA elke nacht tussen 04:00 en 06:00 samen met Maud Hawinkels te horen. Later hostte hij zelfstandig de donderdag en vrijdagnacht. De laatste maanden is Maurice ‘s nachts te horen van maandag tot vrijdag van 04:00 tot 06:00.

Met het vertrek van Maurice Verschuuren is het dit jaar de tweede keer dat een DJ uit het Opleidingentraject van 3FM wordt overgekocht door een ander radiostation. Eerder dit jaar ging Mark Labrand al na drie maanden 3FM Opleiding naar Yorin FM.

Maurice Verschuuren wordt opgevolgd door {l}Coen Swijnenberg{/l}, die momenteel op 3FM te horen is op de dinsdagmorgen tussen 01:00 en 04:00 uur. Coen Swijnenberg zal ‘Radio M Utrecht’ na ruim drie jaar moeten verlaten waar hij momenteel ook nog dagelijks het ochtendprogramma 'Utrecht is wakker' maakt. Op zijn weblog zegt Coen Swijnenberg over zijn nieuwe baan: "Ik zal Radio M heel erg gaan missen, maar dat neemt niet weg dat ik erg veel zin heb in deze nieuwe uitdaging!" De uren van Coen Swijnenberg op de dinsdagnacht worden overgenomen door Eline La Croix.

Wil jij ook DJ worden bij 3FM en deel gaan uitmaken van het 3FM Opleidingentraject? Maak dan een demo een stuur die op aan Radio 3FM TAV Opleidingscoördinator Iwan Reuvekamp, Postbus 26444, 1202 JJ in Hilversum.
Ster advertentie
Ster advertentie