3FM nieuws

Causes was even afgeleid tijdens het interview bij 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Causes was even afgeleid tijdens het interview bij 3FM

Na een prachtig optreden, wipten de mannen van Causes nog even snel langs in de studio. Maar ze hadden meer oog voor Italië-Duitsland dan voor de muziek...

Het was de avond van Causes, maar ook van de kwart-finale tussen Duitland en Italië op 't EK. Simon (de drummer) is Duits dus de mannen waren volledig van slag toen er penalty's genomen werden. Hierdoor vlogen er soms wat "NEINS" door het interview. Mocht je het gemist hebben: Duitsland won aan het einde van het interview.

Gekke festivalverhalen

Natuurlijk moest de band ook een bal uit de 3FM-pot grabbelen met daarop een vraag. De vraag kwam van Typhoon: "Wat is het heftigste dat jij op een festival hebt gedaan om te landen?"

"Wij zijn redelijk passief. Meestal een flesje whiskey backstage. Maar vorig jaar tijdens Appelpop dronken we de flessen goed leeg. Omdat het zo'n lekkere show was. Dat was vrij heftig, maar wel leuk. We hadden gelukkig een chauffeur." - Rupert Blackman (zanger)

Primeur nieuwe Causes-single 'This Sinking Ship'

Gelukkig gingen ze niet weg zonder wat te spelen. In augustus komt de nieuwe single 'This Sinking Ship' uit, maar speciaal voor vanavond deden ze een akoestische versie van de track in de studio.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie