3FM nieuws
KRO-NCRV

Douwe Bob's nieuwe single 'I Believe' is nu al een klassieker

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Douwe Bob's nieuwe single 'I Believe' is nu al een klassieker

'I Believe' is de nieuwste single van Douwe Bob, die maar muziek uit blijft brengen. In de 3FM Live Box speelt hij de sterren van de hemel!

Nadat Douwe Bob eerder dit jaar al een album uitbracht gaat de release-trein dus gestaag door. Na een moeilijke periode waar hij worstelde met zijn verslaving lijkt nu dus een productieve periode aangebroken na het afkicken. Nu is hij dus met 'I Believe' in de 3FM Live Box. Een hoopvol nummer waar Douwe de problemen van zich af kan schudden dankzij de liefde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samenwerkingen

Douwe is niet alleen met eigen muziek bezig. Bij Wijnand in de Ochtend liet hij ook weten dat hij met MEAU, SERA en Snelle de studio in is geweest. Hiervoor werkte Douwe Bob maar weinig samen met Nederlandse artiesten. "Ik was altijd erg op mezelf, ik ben een beetje buiten mijn comfortzone gestapt." Wat daar precies van gaat komen moet nog blijken, maar als de recente flow wordt doorgezet kan het alleen maar succes opleveren.

Olympische Spelen

'I Believe' was ook tijdens de Olympische Spelen het officiële anthem voor de Nederlandse ploeg. Het nummer werd bij de dagelijkse compilaties gebruikt en Douwe was zelf ook in Parijs. Een hoopvolle track past natuurlijk perfect bij de hoop op veel gouden medailles, en dat laatste is uiteindelijk ook gelukt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie