3FM nieuws
NTR

Vera en Annefleur spreken The Beaches: "I was named Lesbian of the Year"

  1. Nieuwschevron right
  2. Vera en Annefleur spreken The Beaches: "I was named Lesbian of the Year"

Vorig jaar brak de Canadese band The Beaches door met hun catchy 'Blame Brett' en daarom stonden ze dit jaar op het tweede podium van Down The Rabbit Hole. Vera Siemons en Annefleur Schipper van De Lesbische Liga Podcast spraken met Leandra en Jordan.

Het gesprek ging onder andere over hun tourleven, lesbian icons en hun nieuwe single 'Takes One To Know One'. Bekijk het helemaal hieronder via YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over Vera en Annefleur

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Samen met Annefleur Schipper presenteert Vera De Lesbische Liga. Het is een prijswinnende podcast waarin ze elke week films, popculturele gebeurtenissen, tv-shows, muziek, literatuur en meer bespreken. Met meer dan 50 bekende Nederlandse lesbische, biseksuele en queer gasten en een jaarlijks uitverkochte theatershow. Make lesbi great again!

Ster advertentie
Ster advertentie