3FM nieuws

Oscar and the Wolf scoort met nieuwe single ‘Somebody Without U’ 3FM Megahit

foto: Oscar and the Wolffoto: Oscar and the Wolf
  1. Nieuwschevron right
  2. Oscar and the Wolf scoort met nieuwe single ‘Somebody Without U’ 3FM Megahit

Oscar and the Wolf scoort wederom de Megahit bij 3FM. Na zijn laatste single ‘Angel Face’ maakt hij weer de indie pop die we willen. We kunnen geen genoeg krijgen van deze sound en daarom is ‘Somebody Without U’ bekroond tot 3FM Megahit van deze week.

‘Somebody Without U’

Max heeft de smaak te pakken als het gaat om het openbaar maken van zijn diepste gedachten en gevoelens. Zijn nieuwste track wordt wederom gebruikt als muzikaal dagboek waarin hij zijn angsten en zorgen verwoordt. De track geeft je een dansbare elektronische beat waardoor je niet stil kunt blijven zitten. Een positieve vibe die tegenstrijdig wordt aangevuld met lyrics die Max zijn verlatingsangst uitdrukken: “You told me forever/you said it would be you and I”.

Het ziet eruit alsof de artiest is gedumpt, terwijl dit niet de belofte is die ze samen hebben gemaakt. Hij weet niet hoe hij iemand moet zijn, zonder deze dierbare persoon bij zich te hebben. ‘Somebody Without U’ geeft je de ruimte om te dansen op je liefdesverdriet en de angst om niet te weten wie je bent zonder je lief. De nieuwste track van Oscar and the Wolf is de perfecte plaat om jezelf op los te laten en vrijer je weekend in te gaan, en wordt komende week extra vaak op de zender gedraaid!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oscar and the Wolf

Max Colombie is de leadsinger van de Belgische indie-pop band Oscar and the Wolf. Na een lange radiostilte rondom Max, mede door mentale problemen, is hij weer terug en better than ever. Vlak voor de release van zijn vorige single en ex-3FM Megahit ‘Angel Face’ heeft de Belgische zanger zijn fans flink laten schrikken, met heftige beelden van drank- en drugsgebruik. De track 'Angel Face' gaat over een moeilijke periode na een break-up waarin hij veel gebruikte. Hij wilde met ‘Angel Face’ zijn ware gevoelens onder ogen komen. Het lijkt erop dat dit de route is die Max met zijn nieuwste plaat ook bewandelt.

Ster advertentie
Ster advertentie