3FM nieuws

3FM Backstage: fans sippen cocktails met Nothing But Thieves op Pinkpop

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage: fans sippen cocktails met Nothing But Thieves op Pinkpop

Met de deluxe versie van het nieuwste album Dead Club City net achter de kiezen, reist Nothing But Thieves deze zaterdag af naar Landgraaf voor een show op Pinkpop. Maar naast een beuker van een optreden, is er voor de fans nog iets unieks: via de 3FM Telefooncel kunnen fans 3FM Backstage voor een cocktail met de band.

3FM Telefooncel

De 3FM Telefooncel is ook dit jaar weer te vinden op het festivalterrein van Pinkpop! Zie jij de telefooncel? Schroom niet en doe vooral mee aan de quizjes via de andere kant van de lijn en win mooie prijzen zoals, meet & greets, intieme luistersessies en dus cocktails drinken met Nothing But Thieves.

Salmari met Nothing But Thieves

In 2022 vertelt de band in een interview met 3FM-dj Vera Siemons dat ze aan het proberen zijn een bar mee te kunnen nemen in een koffer tijdens hun tour. In hetzelfde interview nodigt gitarist Dom Craik 3FM uit om op Pinkpop bij de mobiele bar aan te schuiven. Nu, twee jaar later is het aan fans, die alle vragen over Nothing But Thieves heeft beantwoord, de eer om de band te vergezellen! Samen met de band hebben de fans een hoop geshaked en ingeschonken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het optreden

Niet lang daarna was de band te zien vanaf de North Stage. Een dijk van een show met een hele rits aan ex-3FM Megahits, waaronder ‘Impossible’, ‘Oh No :: He Said What?’ en natuurlijk ‘Amsterdam’. De hele recensie van 3voor12 vind je hier.

3FM X Pinkpop

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 21, 22 en 23 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. Onder meer de optredens van Ed Sheeran, Sam Smith en De Jeugd Van Tegenwoordig worden live uitgezonden. Daarnaast doen 3FM en 3voor12 ook online verslag van het festival via 3FM.nl en op Instagram, TikTok, Facebook, X en YouTube.

Ster advertentie
Ster advertentie