3FM nieuws

3FM Trending Talent Spijbelaar straalt met hun track ‘Dwars’ in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Trending Talent Spijbelaar straalt met hun track ‘Dwars’ in de 3FM Live Box

De race voor 3FM Trending Talent 2024 zit erop. Het was spannend en met veel goede kandidaten, waaronder de vijf finalisten. Maar er kon er maar één de winnaar zijn. De 6-koppige band Spijbelaar is de winnaar van dit jaar en mag met hun plaat ‘Dwars’ stralen in de 3FM Live Box bij VoorAan. En dan krijg je nog twee andere nummers cadeau!

Spijbelaar

De leden van Spijbelaar weten wel raad op het podium: ze zijn nog beginnende artiesten maar daar is weinig van te zien op het podium. Met matchende outfits, een eigen stijl en hun aanstekelijke energie maken ze er gegarandeerd een feestje van wanneer zij optreden. Spijbelaar is een 6-koppige band met een indie-vibe die je niet wilt missen. Dit is nog maar het begin voor de jonge artiesten van Spijbelaar!

Met de winst hebben ze een 3FM Live Box optreden bij VoorAan gewonnen en krijgen ze een coachingstraject bij No Man’s Land, waar ze later dit jaar op het showcasefestival mogen spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

‘Dwars’

Het is zover: Spijbelaar mag hun 3FM debuut maken in de Live Box. Ze hadden het niet beter kunnen doen. Met hun heerlijke nummer ‘Dwars’ straalden zij in de Live Box en vierden zij hun welverdiende winst. Bekijk hieronder het hele optreden van Trending Talent winnaar ‘Spijbelaar’.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie