3FM nieuws

Jet van der Steen zingt en straalt met ‘Adem In, Adem Uit’ in 3FM Live Box

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Jet van der Steen zingt en straalt met ‘Adem In, Adem Uit’ in 3FM Live Box

In december stond ze nog in het Glazen Huis, en vandaag schuift Jet van der Steen opnieuw aan bij Wijnand in de Ochtend en speelt ze haar nieuwste single ‘Adem In, Adem Uit’.

Jet heeft twee redenen om gespannen achter de microfoon te zitten, want naast haar optreden in de 3FM Live Box, heeft ze vandaag ook een tentamen. De studente Media & Cultuur heeft een tentamen over kunstmatige intelligentie en moet dit weekend ook nog eens haar scriptie inleveren. “Mijn scriptie gaat over machtsverhoudingen binnen het maken van realitytelevisie", vertelt de zangeres.

Wijnand noemt ‘Adem In, Adem Uit’ een beetje een “atypische plaat”. In de plaat zit een lange opbouw, waardoor je voortdurend zit te denken “wanneer komt het”, in plaats van een afwisseling tussen coupletten en refreinen. Jet vertelt haar ideeën daarover: “Het rondje dat je voortdurend hoort vonden we zo vet, dat we het wel in het hele liedje wilden hebben. Iedereen met wie ik werk was gelijk heel enthousiast.”

‘Adem In, Adem Uit’

Na het gesprek rent Jet gauw naar de 3FM Live Box om haar nieuwste single te laten horen. En naast ‘Adem In, Adem Uit’ komt er volgende maand opnieuw een nieuwe single. Bekijk het hele optreden van Jet van der Steen hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie