3FM nieuws

Is na 15 jaar de Oasis reünie dan toch écht daar?

foto: Instagram @oasis
  1. Nieuwschevron right
  2. Is na 15 jaar de Oasis reünie dan toch écht daar?

Na de jarenlange broederstrijd van Noel en Liam Gallagher, lijkt het duo dan eindelijk de strijdbijlen begraven. Op X laat Liam Gallagher weten dat er morgenochtend, 27 augustus om 8:00 uur informatie wordt gepubliceerd.

Speculatie

Komt Oasis in 2025 terug met een concertenreeks? Niks is nog officieel bevestigd. In Engeland zijn er al meerdere kranten en tijdschriften die zeggen de reünie te kunnen bevestigen. Met een sprakje hoop wordt er al hevig gespeculeerd over waar de band precies zal staan. Zo is iconisch concertstadion Wembley al genoemd, maar ook hopen mensen nu voorzichtig op een Oasis headlinerslot op Glastonbury.

Zeker nu alle social media kanalen van de band, en haar leden, dezelfde cryptische video beginnen te posten worden alle speculaties van het afgelopen weekend misschien al langzaam bevestigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Don't Look Back In Anger'

Hoewel beide dit lang genoeg hebben gedaan, lijken zij eindelijk gehoor te geven aan de kreten van fans: om de band nog een keer live te kunnen zien. Of ze nu 'Wonderwall' emotioneel mee willen blèren, of juist willen genieten van 'Champagne Supernova', fans van de britpop formatie kunnen eindelijk een stip op de horizon zetten. En dan kun jij er misschien zo bijstaan:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is er aan de hand?

Vanochtend belde 3FM-dj Wijnand Speelman met de frontman van The Sheer: Bart van Liemt. Als grote Oasis-fan was hij verbaasd over, en zeer benieuwd naar, de mysterieuze aankondiging van de band.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie