3FM nieuws

Streaker Lantinga opgepakt

  1. Nieuwschevron right
  2. Streaker Lantinga opgepakt
3FM-dj Sander Lantinga is dinsdag 4 juli in Londen opgepakt, nadat hij naakt over het centre court van Wimbledon rende.Sander liep in z'n blote lul over het tennisveld in het kader van het programma Try Before You Die. Moedig, maar om nou te zeggen dat we erg verbaasd zijn... NEE! Zou jij dat ooit doen, streaken?

Naakt presenteren
Na het verliezen van een potje tafeltennis tegen Coen Swijnenberg in juli 2005 presenteerde Sander al naakt zijn programma Sandersjow. Dus zijn fascinatie voor naakt en tennis was reeds lange tijd bekend.

" New balls please "
In de tweede set van de wedstrijd Sjarapova - Dementieva betrad een mannelijke streaker het veld om vervolgens een dartel dansje te doen. Een aantal veldknechten escorteerden de man, gewikkeld in rode lakens, van het veld. Na verloop van tijd bleek het hier om BNN coryfee {l}Sander Lantinga{/l} te gaan.

" We won't talk about his shortcomings "
Bij zo'n grote wedstrijd stikt het natuurlijk van de camera's en dus hebben we ook bewegend beeld weten te bemachtigen van Sander op centre court.



Uitslag
Sjarapova won ondanks de schok met 6-1, 6-4 en is door naar de halve finale... Ze wilde nog wel een reactie geven op Sanders optreden tijdens haar werk.



Wereldnieuws
Inmiddels is het nieuws wereldwijd terug te vinden op diverse nieuwssites. Waar een hobby al niet goed voor kan zijn. Vooral het stukje van de BBC looft Sander om zijn aanwezigheid. Alleen zijn radslag heeft nog wat oefening nodig.

Pers in de hele wereld schreef erover, en heeft foto's:
>> The Sun
>> Telegraaf
>> BBC
>> NOS
>> Wout!

Try Befor You Die
>> Zou jij dat doen, streaken? Wat wil jij gedaan hebben voor je doodgaat?
>> Lees meer over het naakt presenteren

Ster advertentie
Ster advertentie