3FM nieuws

Wil jij voor 35 euro naar Adele in München? Dat kan!

foto: Adelefoto: Adele
  1. Nieuwschevron right
  2. Wil jij voor 35 euro naar Adele in München? Dat kan!

Kaartjes voor de uitverkochte show van Adele in München, dat is wat je wilt! Icon: Adele laat weten dat ze extra kaartjes beschikbaar stelt voor haar shows uit de showreeks in München. En dat voor maar €35!

Extra tickets

Op dit moment kost een kaartje voor een Adele-concert in München tussen de €200 en €400. Deze extra kaartjes kosten maar €35! Enige kanttekening: je weet niet waar je komt te staan of zitten. Dit kan namelijk vooraan zijn, maar net zo goed helemaal achteraan, dit hoor je pas op de dag zelf. Maar goed, je bent in ieder geval bij deze fantastische show, in de zelfde ruimte als Adele en daar gaat het om! Deze tickets worden in de week van het concert weggegeven in kleine hoeveelheden en moeten persoonlijk worden opgehaald op de dag van het concert via Ticketmaster.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

München

De concertreeks in München vindt plaats vanaf 2 augustus in een op maat gemaakte openluchtarena, speciaal afgestemd op haar show. Per avond zal er plek zijn voor zo’n 80.000 mensen. Om tickets te kunnen bemachtigen moesten fans zich registreren via de website van Adele.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie