3FM nieuws

Coen & Sander show in de middag

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen & Sander show in de middag
Coen en Sander zijn vanaf september voortaan dagelijks te horen tussen 16.00 en 18.00 uur met de Coen & Sander showVoortaan hoef je niet meer te wachten op de vrijdagavond om de Siegfried & Roy van 3FM te horen, want Sander en Coen zijn vanaf maandag 4 september dagelijks op 3FM te vinden tussen 16.00 en 18.00 uur. Ze volgen Wout op, die vertrekt naar Q-Music.

Coen
"Het is op vrijdagavond altijd feest om met die chaoot van een Lantinga te werken en dat feestje gaan we nu elke werkdag in de middag vieren. Ik ben bij 3FM begonnen met één uur per week midden in de nacht, en nu ga we samen voor BNN de middagshow presenteren; de dromen blijven maar uitkomen!"

Sander
Ook Sander Lantinga is een gelukkig man: "Ik werk voor de leukste omroep, bij de leukste zender, op het mooiste tijstip."

Beide DJ¹s komen uit de eigen opleiding van 3FM. Coen is in de loop van 2002 begonnen bij 3FM. Eerst een tijdje in de nacht, maar sinds 1 maart 2004 is hij op werkdagen tussen 18.00 en 20.00 uur het vaste geluid op 3FM. Sander maakte vorig jaar zijn overstap naar BNN. Hij was daarvoor elke werkdag te horen in de avond van 3FM.
Ster advertentie
Ster advertentie