3FM nieuws

RONDÉ scoort met ‘Taking My Love Back’ de 3FM Megahit van deze week

foto: RONDÉfoto: RONDÉ
  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ scoort met ‘Taking My Love Back’ de 3FM Megahit van deze week

De Nederlandse indie-popband (en zeg maar gerust hitmachine) RONDÉ brengt wederom een topplaat uit. Met hun nieuwste single ‘Taking My Love Back’ scoren ze maar liefst hun 10e (!) 3FM Megahit. Sinds 5 juli is de track te beluisteren en deze week hoor je ‘Taking My Love Back’ extra vaak op 3FM.

‘Taking My Love Back’

De nieuwste track van RONDÉ is een indie-popnummer met pop-punkinvloeden. Het nummer biedt een podium aan een stem die duidelijk een gebroken hart heeft, en het hier niet mee eens is. Het prachtige stemgeluid van Rikki maakt meermaals duidelijk dat ze niet verdrietig wil zijn en dat ze "haar liefde terugneemt". Het is een nummer wat absolute kracht uitstraalt, door de songtekst en ook door de instrumenten, maar het klinkt akoestisch ook erg mooi:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De opbouw van ‘Taking My Love Back’ neemt je mee in de sad mood van de zangeres maar stelt je later niet teleur wanneer de gitaargeluiden en de kracht van de woorden: “I am taking my love back, I don’t need anything from you”, het overnemen. Deze week hoor je de heerlijke sound van RONDÉ met hun nieuwste nummer ‘Taking My Love Back’ extra vaak op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie