3FM nieuws

3FM Backstage Sessies: Pommelien Thijs doet kleinste sessie ooit

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage Sessies: Pommelien Thijs doet kleinste sessie ooit

In de 3FM Backstage krijgen fans tijdens Pinkpop de unieke kans om artiesten die normaal op reusachtige podia staan, in een piepkleine setting te aanschouwen. Op de eerste Pinkpop-dag was er een sessie met Pommelien Thijs, volgens haar was het haar kleinste optreden ooit.

Meer over Pinkpop? Check 3FM.nl/festival!

Hele optreden te horen via NPO Luister

Pommelien Thijs vult mega zalen in België, en is in Nederland nu ook mega hard aan de weg aan het timmeren. Indien je op het juiste moment de hoorn oppakte bij de 3FM Telefooncel en de quizvragen goed beantwoordde, dan mocht je bij de exclusieve sessie zijn die Pommelien gaf. Ze speelt onder andere 'Het Beste Moet Nog Komen', kijk het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wil jij de gehele intieme sessie met Pommelien Thijs terugluisteren met ‘Het Beste Moet Nog Komen’, en ‘Mensen Zoals Jij’? Check deze via NPO Luister.

Eerste keer Pinkpop

Het is Pommelien haar eerste Pinkpop. Met 3FM-dj Jamie Reuter blikt ze terug op haar optreden op het kleinste podium dat Pinkpop te bieden heeft. Ondanks dat het pijpenstelen regende was het ramvol bij stage 4. Bekijk hoe Pommelien haar optreden heeft ervaren hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM x Pinkpop

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 21, 22 en 23 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf, met een dagelijkse live uitzending op 3FM van 16:00 - 01:00 uur. Hier hoor je onder meer live muziek terug van Ed Sheeran, Froukje, Keane, Hozier, Sam Smith en De Jeugd Van Tegenwoordig. Daarnaast doen 3FM en 3voor12 ook online verslag van het festival via 3FM.nl en op Instagram, TikTok, Facebook, X en YouTube

button arrow
button arrow
foto: Nathan Reinds
Ster advertentie
Ster advertentie