3FM nieuws

Dit is waarom je de band STONE absoluut moet leren kennen

foto: Isaac Lambfoto: Isaac Lamb
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is waarom je de band STONE absoluut moet leren kennen

Deze band uit Liverpool, bestaande uit Fin Power (zang/gitaar), Sarah Surrage (bas), Elliot Gill (gitaar) en Alex Smith (drums), scoort deze week de 3FM Megahit met ‘If You Wanna’. Hieronder zetten we even voor je op een rijtje waarom je STONE absoluut in de gaten moet houden!

Waarom je STONE in de gaten moet houden:

  • De band laat een unieke mix van rock, punk, techno en Britpop horen
  • Ze noemen zichzelf 'de ondergrondse stem van de verloren jeugd' en verkennen in hun muziek de worstelingen van Gen Z’ers
  • STONE is het voorprogramma geweest van o.a. Sam Fender, YUNGBLUD, The Kooks en Inhaler
  • Live komt de band echt tot leven! "Ik wil dat mensen bijna het gevoel krijgen dat ze een religieuze ervaring hebben. Zelfs als ze geen fan van ons zijn, kunnen ze hun ogen niet van ons afhouden. Ik denk dat STONE een energie afgeeft waar je gewoon naar wilt gaan kijken." vertelt zanger Fin in een interview met Rolling Stone.
  • Het is niet de eerste keer dat STONE een 3FM Megahit scoort: eerder dit jaar pakten ze deze titel ook al met ‘Money (Hope Ain’t Gone)’
  • Ook 3FM-dj Barend is enthousiast en omschrijft de band als "Heerlijk ruig met een geweldige nieuwe track die je moet horen! Door het gevoel van de hook krijg je gewoon het gevoel alsof je vliegt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe EP en tour

Vorige week vrijdag kwam de EP punkadonk 2 uit als opvolger van hun gelijknamige EP uit 2022, met daarop de al eerder uitgebrachte nummers ‘If You Wanna’, ‘I Gotta Feeling’ en ‘Left Right Forward’ en drie gloednieuwe tracks.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op 6 maart 2023 komt de band naar Nederland voor een optreden in de Tolhuistuin in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie