3FM nieuws
KRO-NCRV

Bente en Roxeanne Hazes in de 3FM Live Box met 'Wie Is Zij'

foto: Live Box 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Bente en Roxeanne Hazes in de 3FM Live Box met 'Wie Is Zij'

Vandaag staan Bente en Roxeanne Hazes in de 3FM Live Box met hun samenwerking 'Wie Is Zij'. Dit persoonlijke nummer klinkt live net zo prachtig als op de plaat. Benieuwd hoe dat klinkt? Je leest het hieronder!

'Wie Is Zij'

Het nummer 'Wie Is Zij' gaat over de stem die je soms in je hoofd hoort. Deze stem bekritiseert je en is niet altijd even leuk, maar zorgt er wel voor dat je het beste uit jezelf haalt. De tekst van het liedje is erg persoonlijk voor zowel Roxeanne als Bente. Ze speelden het nummer in de 3FM Live Box. Check het optreden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vriendinnen

Bente en Roxeanne zijn niet alleen collega's, maar ook vriendinnen. Bente vertelt in de Ochtendshow aan Wijnand dat ze Roxeanne heeft ontmoet tijdens de Edison Awards. Roxeanne en Bente botsten tegen elkaar aan en zijn sindsdien vriendinnen. "We waren gewoon een soort verloren zusters van elkaar," vertelt Bente.

Drift

Deze maand is het nieuwe album van Bente Drift uitgekomen. Naast 'Wie Is Zij' staat er ook een samenwerking met Mathieu Terryn, zanger van Bazart, op de plaat. Drift is het tweede album van Bente en staat vol met nummers in verschillende stijlen. Luister het album hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie