3FM nieuws

TikTok-sensatie LUNA vertaalt 'BIRDS OF A FEATHER' van Billie Eilish ongelofelijk goed

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. TikTok-sensatie LUNA vertaalt 'BIRDS OF A FEATHER' van Billie Eilish ongelofelijk goed

Op TikTok ging ze al viraal, maar nu staat LUNA in de 3FM Live Box met haar versie van 'BIRDS OF A FEATHER' van Billie Eilish. 'Dat Is Het Leven' is een hit aan het worden en raakt mensen enorm.

Om 'Dat Is Het Leven' alleen een cover te noemen zou te kort door de bocht zijn. LUNA vertaalt niet klakkeloos, maar geeft 'BIRDS OF A FEATHER' een heel eigen twist. Een geluid dat we pas net mogen aanschouwen, want dit is het eerste nummer dat LUNA uitbrengt. Na een explosie op TikTok was het al snel duidelijk, hier moeten we meer van horen. Daarom staat LUNA ook in de 3FM Live Box.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Doordat de teksten van Billie Eilish nu in het Nederlands klinken, komt het ineens veel dichterbij. Veel fans geven dan ook aan dat de teksten van LUNA hun raken. De onvoorwaardelijke liefde die omschreven wordt is dus heel herkenbaar, en LUNA vertelde bij VoorAan ook dat ze veel DM's krijgt. "Ik heb heel veel mooie reacties maar ook vooral hele heftige." Ze kreeg te horen dat haar nummer op begrafenissen en bruiloften gedraaid gaat worden, waar ze zelf ook emotioneel van kan worden. "Dan moest ik zelf ook even een traantje laten."

Toekomst

Verder laat LUNA weten dat ze nog niet goed weet hoe haar carrière eruit gaat zien. Na het TikTok succes heeft ze haar stage stopgezet om zich op muziek te focussen. Ze wil graag een single gaan uitbrengen, en liet al een exclusief voorproefje horen tijdens VoorAan. Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste talenten en trends? Luister dan elke maandag tot en met donderdag naar VoorAan tussen 22:00 en 01:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie