3FM nieuws

Winnen: 3FM Exclusive met Fontaines D.C.

foto: Fontaines D.C. - Theo Cottle
  1. Nieuwschevron right
  2. Winnen: 3FM Exclusive met Fontaines D.C.

De tofste artiesten samen met een handjevol 3FM-luisteraars van superdichtbij meemaken in een intieme setting? Ja, dat klinkt echt fantastisch natuurlijk. En daarom moet er echt weer een 3FM Exclusive komen, met niemand minder dan Fontaines D.C. En hoe jij die tickets wint, lees je hieronder!

Hoe win je tickets?

De 3FM Exclusive met Fontaines D.C. vindt plaats op 4 september in de avond, in Gent. Wil jij deze exclusieve show live meemaken? Luister dan de komende dagen (23 augustus t/m 1 september van 16:00 - 01:00) naar 3FM en stuur een appje naar de studio via de 3FM-app zodra jij het ticketalarm hoort. Ook geven we de hele week online tickets weg via onze socials. Dus hou ze in de gaten!

Het vierde studio-album

Langzaam maar zeker neemt de Ierse formatie Fontaines D.C. de hele wereld over met hun rauwe, maar tegelijkertijd gelaagde muziek. Na drie eerdere studio-albums ('Dogrel', 2019 - 'A Hero's Death', 2020 - 'Skinty Fia', 2022) komt vandaag dus 'Romance' uit. De eerste singles als Starburster, Favourite en Here's The Thing hoorde je al eerder op 3FM.

Maar de ware kracht van deze band zit in de liveshows op het podium, waarbij de nummers nog een extra laag meekrijgen. Dit is dus iets wat je als Fontaines D.C.-fan écht niet wil missen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Exclusives

Grote artiesten die live optreden op vette locaties, voor een handjevol 3FM-luisteraars. Dát is 3FM Exclusive. In eerdere jaren vonden 3FM Exclusives plaats met artiesten als Arctic Monkeys, Billie Eilish, Mumford and Sons, Nothing But Thieves en Måneskin. Benieuwd hoe zoiets eraan toegaat? Check hier een aantal 3FM Exclusive hoogtepunten uit het verleden.

Ster advertentie
Ster advertentie