3FM nieuws

Tijdloze tracks gezocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Tijdloze tracks gezocht

Het laatste weekeinde van oktober en dat betekent dat de klok een uurtje teruggedraaid wordt. Wij zoeken tracks met tijd en klokken.

Deze zondagochtend is het gewoon twee keer drie uur in de hele, héle vroege morgen. Hoe bedoelen wij? Het is wintertijd en laten we elkaar de koude maanden doorslepen met muziek.

Weg met wintertijd?

For the time being, want misschien is het binnenkort wel afgelopen met het geklooi met die klokken. Moet hij nou een uur voor- of achteruit? Was het nou het eerste of laatste weekend in oktober? Mis ik nu een uur slaap of kan ik dit weekend een uurtje extra bijslapen?

In het Europees Parlement waait wat stof op, omdat een Nederlandse politieke partij (de PVV) de wintertijd wil afschaffen. We doen het allemaal om meer uurtjes daglicht te pakken op een dag, maar dat blijkt volgens een Britse labcoat complete onzin.

Tracks met tijd

In ieder geval draaiden we dit weekend vrolijk de klok een uurtje terug om klokslag drie uur. Dat moment schreeuwde om een muzikale invulling! Er zijn zoveel liedjes gemaakt met klokken en tijd(saanduidingen) erin dat je daar wel de winter mee doorkomt. Wij doen alvast een voorzetje...

Laat jouw song met thema tijd achter in de reacties!

Ster advertentie
Ster advertentie