3FM nieuws

Jon Bon Jovi schiet te hulp in gevaarlijke situatie tijdens videoclip-opnames

foto: ANPfoto
  1. Nieuwschevron right
  2. Jon Bon Jovi schiet te hulp in gevaarlijke situatie tijdens videoclip-opnames

Rocklegende Jon Bon Jovi heeft tijdens het opnemen van een videoclip een vrouw weten te overtuigen van de rand van een brug in Nashville weg te stappen. Het hele gebeuren is vastgelegd door beveiligingscamera's. Op de beelden is te zien hoe Bon Jovi en een vrouw rustig richting de vrouw lopen terwijl zij al over de reling van de brug is gestapt.

De beveligingsbeelden laten zien hoe de zanger van hits als 'Livin' on a Prayer' en 'It's My Life' leunt op de reling van de brug terwijl hij met de vrouw praat. De andere vrouw weet ook contact met de dame te krijgen en probeert haar ook terug te komen naar een veilige plek.

De beelden van de beveiligingscamera, gedeeld door de lokale politie, laten zien hoe de frontman van Bon Jovi en een vrouw dinsdagavond in het midden van de brug lopen.

Bedankje van de politie

De Nashville Police Department deelde de video op hun YouTube-kanaal schreef bij het bericht op X: "Een bedankje aan @jonbonjovi en zijn team voor hun hulp aan een vrouw op de Seigenthaler Ped Bridge dinsdagavond. Bon Jovi hielp haar ervan te overtuigen om van de rand boven de Cumberland River naar een veilige plek te komen."

Eigen stichting en training

De zanger zou al eerder een training hebben gehad om met mensen in nood te spreken. En met zijn JBJ Soul Foundation biedt hij steun aan mensen die worstelen met dakloosheid en honger.

Mocht jij met iemand willen praten of heb je suïcidale gedachten? Je kunt contact opnemen met de hulplijn 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 of naar de website www.113.nl gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie