3FM nieuws

Wie wil jij zien op Pinkpop?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie wil jij zien op Pinkpop?
Welke band of artiest wil jij zien op Pinkpop? De organisatie roept iedereen weer op om de Gouden Tip door te geven. En oh ja, {l}The Darkness{/l} doorgeven heeft geen zin, deze band is tijdens Pinkpop helaas in Amerika. De organisatie heeft de spelregels gewijzigd voor de Gouden Tip. Voor de 34e editie stemden ruim 12.000 pinkpopfans via internet. Ook kwam er veel e-mail binnen. Deze mails zijn niet meer welkom. Wel is de oude postkaart of brief acceptabel. Een mooi versierde kaart met zinvolle of leuke tips kan zelfs een extra beloning tegemoet zien. (Buro Pinkpop, Postbus 117, 6160 AC Geleen)

De GOUDEN TIP wordt opgesplitst in drie categorieen:
1. Nieuwe internationale bands of artiest
2. Nationale bands of artiest
3. Nationale en internationale bands op herhaling

Voor elke categorie kunnen drie namen worden opgegeven. In de eerste en tweede categorie alleen tips over aanstormend talent. In de derde categorie vooral geen namen invullen die 2x een AHOY kunnen vullen of een stadion. De organisatie heeft twee weken succesvol proefgedraaid met deze nieuwe formule en bijna 4000 reacties ontvangen op de website. Er kan nu dan ook doorgestemd worden tot woensdag 7 januari 2003.

En wat betreft {l}The Darkness{/l}: De organisatie heeft reeds van het management van The Darkness moeten vernemen dat de band tijdens de periode van Pinkpop 2004 in Amerika zal zijn en dus helaas niet beschikbaar is voor PINKPOP 2004. Dus gelieve geen stem meer uit te brengen op The Darkness
Ster advertentie
Ster advertentie