3FM nieuws

Nieuw festival: Ahoy Open Air

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw festival: Ahoy Open Air
Rotterdam is een nieuw festival rijker: Ahoy' Open Air. Twee acts zijn al bevestigd: James Brown en Live. De laatste act was in no time uitverkocht.De twee concerten van de band LIVE in respectievelijk Paradiso en de Heineken Music Hall waren in no time uitverkocht. Vanzelfsprekend waren veel fans teleurgesteld. Voor hen goed nieuws: Live speelt op 1 juli op het AHOY OPEN AIR festival in Rotterdam.

Volgens concertorganisator The Alternative is er in Rotterdam plaats voor en behoefte aan een dergelijk popfestival en is het een waardevolle toevoeging aan het totale culturele aanbod van de havenstad. Daarom organiseert The Alternative op 1 juli aanstaande in samenwerking met Ahoy’ en de Gemeente Rotterdam een ééndaags popfestival in en rond Ahoy’: AHOY OPEN AIR.


Live & James Brown
Het festival bestaat uit Part I en Part II: hoofdact voor Part I is LIVE, waarvan in april de nieuwe cd ‘Songs From Black Mountain’ verschijnt. Godfather of Soul JAMES BROWN is hoofdact voor Part II (de afterparty)

Ahoy Open Air begint om 14.00 uur en heeft meerdere podia. Vanaf 23.00 uur verplaatst het festival zich naar Hal 1 van Ahoy’ voor AOA Part II (de afterparty). Voor deze combinatie is echter een beperkt aantal tickets beschikbaar.

Lees meer op de site van Ahoy' Open Air
Ster advertentie
Ster advertentie