3FM nieuws
KRO-NCRV

LUNA met een prachtige versie van 'BIRDS OF A FEATHER' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. LUNA met een prachtige versie van 'BIRDS OF A FEATHER' in de 3FM Live Box

De groei van 'Dat Is Het Leven', de Nederlandse versie van de gigantische hit van Billie Eilish, is niet anders dan viraal te noemen. Op TikTok groeide de cover enorm snel en nu het nummer officieel uitgekomen is wordt het overal gedraaid. Nu is deze zelfs in de 3FM Live Box te horen.

Bij Wijnand in de Ochtend liet LUNA 'Dat Is Het Leven' horen in de 3FM Live Box. Dit leverde prachtige beelden én muziek op. Wijnand was er zelf ook even stil van, zelfs zijn kippenvel moest even bijkomen. Check hieronder het hele optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'BIRDS OF A FEATHER'

LUNA vertelt dat de keuze om 'BIRDS OF A FEATHER' te vertalen eigenlijk toeval was. Samen het haar schrijfster vertaalde ze de tekst en nam een fragment op voor TikTok. Dat het zo zou opblazen durfde ze niet te dromen. Het is ook wel logisch dat Billie Eilish een inspiratie is voor LUNA.

Nieuwe muziek

LUNA is ook bezig met eigen muziek. Wat, en wanneer, dat precies wordt is allemaal nog niet besloten. Met het plotseling opblazen van 'Dat Is Het Leven' gaat alles te snel om op voorbereid te zijn. Nu is het dus nog even genieten van 'Dat Is Het Leven' tot dat er meer uitkomt.

Ster advertentie
Ster advertentie