3FM nieuws

Maak de hele week kans op een ADE Pro Pass op 3FM

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Maak de hele week kans op een ADE Pro Pass op 3FM

Amsterdam Dance Event, het grootste elektronische muziekevenement van Nederland, vindt dit jaar plaats tussen 15 en 20 oktober. Heel Amsterdam waant zich in geel-zwarte vlaggen en tovert elk hoekje om tot een rave. Natuurlijk neemt 3FM je overal mee naartoe, maar ook geven we deze hele week ADE Pro Pass-tickets weg! Check snel hieronder hoe jij kans maakt.

Deze hele week maak jij kans op de all-access ADE Pro Pass op 3FM. Luister tussen maandag en donderdag naar Barend en Benner, tussen 16:00 en 19:00 uur, en naar The Beat op zaterdag tussen 22:00 en 1:00 uur. Hoor je het ticketalarm? App dan naar de studio en maak kans.

Liveshows

Op 18 en 19 oktober staat 3FM in de Melkweg Expo. De vrijdag staat bij Jamie en Andres (tussen 19:00 en 22:00) staat de show helemaal in het teken van Drum & Bass. Andres is namelijk bezig met een droom verwezenlijken: een Drum & Bass-set draaien op ADE, met maar een maand om zich voor te bereiden. Benieuwd hoe dat gaat? Check dan zijn serie hier. Daarna sluit Eva Koreman af tot 1:00 uur met verslag van het hele festival.

Op zaterdag hoor je tussen 19:00 en 22:00 uur Vera On Track, en sluit Justin Verkijk met zijn elektronisch-gefocust programma de avond feestelijk af. Niet alleen met live-sets van Carista en Coco Coquelicot, maar ook met interviews en showverslag. Genoeg te luisteren dus.

Ben je opzoek naar nog meer verslagen, tips en recensies? Houd dan 3voor12 goed in de gaten en mis echt niks van ADE.

Exclusieve feesten

Ook organiseert Justin Verkijk voor zijn WhatsApp Community The Beat Freaks een exclusief feest met dikke line-up. Benieuwd hoe je daar bij kunt zijn? Join dan snel de community.

Ster advertentie
Ster advertentie