3FM nieuws

BLØF brengt EP met live-opnames van Concert At SEA uit

  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF brengt EP met live-opnames van Concert At SEA uit

De Concert At Sea live-EP getiteld Open Je Ogen verschijnt 25 juli en bevat samenwerkingen met o.a. Ilse DeLange en Jacqueline Govaert.

BLØF organiseerde eind juni 2014 weer het jaarlijkse festival Concert At SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Via onder andere 3FM.nl/concertatsea kun je nog steeds nagenieten van het festival en er komt nog meer, meldt de band. De Zeeuwse heren brengen een extra aandenken uit aan de meest recente editie van hun muzikale feestje, in de vorm van de live-EP Open Je Ogen.

'Open Je Ogen' ft. Ilse DeLange single en titeltrack

Op de EP staan vijf liedjes. Een daarvan is de live-uitvoering van 'Open Je Ogen' met Ilse DeLange, wat ook de tweede single is van het in april verschenen nieuwe BLØF-album In Het Midden Van Alles.

Peter Slager over EP

Peter Slager, bassist van BLØF, over de EP: “We zijn maar wat trots op Concert at SEA. De geweldige sfeer van dit jaar, in combinatie met goed gelukte opnames van onze show, waren genoeg redenen het niet op de plank te laten liggen. Daarom deze EP voor onze fans en festivalbezoekers van Concert at SEA!”

Tracklist Open Je Ogen - BLØF

1. 'Open Je Ogen' (ft. Ilse DeLange)
2. 'Klaar Voor'
3. 'Dansen Aan Zee'
4. 'Blauwe Ruis'
5. 'Iedereen Is Van De Wereld' (ft. Jacqueline Govaert & JP Hoekstra)

BLØF & Ilse DeLange - 'Open Je Ogen' (Live @ Concert at SEA 2014)

Ster advertentie
Ster advertentie