3FM nieuws

Eurosonic en Noorderslag op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Eurosonic en Noorderslag op 3FM
Dit weekend hoor je live op 3FM Eurosonic en Noorderslag. Hierdoor verschuift Freak-O-Lympics naar tussen 02:00 en 04:00 uur zaterdagmorgen. Volg Noorderslag online via 3VOOR12 TV. Donderdagavond begint de live uitzending om 22:00 uur en duurt tot 02:00 uur, net als op vrijdagavond. Tijdens deze twee uitzendingen krijg je alle ins en outs van Eurosonic te horen. Op dat festival spelen op verschillende plekken in de stad Groningen allerlei Europese bands waar je het komende jaar nog veel van zult gaan horen. 3FM laat je in 1 klap met ze kennismaken. Ben je meteen helemaal op de hoogte!

Noorderslag is het NL bands only festival dat iedere eerste zaterdag van het jaar plaatsvindt in de Oosterpoort in Groningen. Daar wordt ook de PopPrijs uitgereikt aan een Nederlandse band. Er wordt momenteel druk gefluisterd dat Bløf de prijs gaat winnen, maar het blijft afwachten tot op het moment van opkomst. Wie je zeker wel zult gaan horen op 3FM tijdens Noorderslag zijn {l}Di-Rect{/l}, Olabola, {l}Within Temptation{/l}, League Of XO Gentlemen, Opgezwolle en {l}Peter Pan Speedrock{/l}.

Eurosonic wordt uitgezonden op 3FM op donderdag 8 januari en vrijdag 9 januari van 22.00 - 02.00 uur met Jaap Boots en Sander Kerkhof.

Noorderslag is te zaterdag te horen van 19:00 tot 03:00 met {l}Marc Stakenburg{/l}, {l}Jaap Boots{/l} en {l}Giel Beelen{/l}. {l}Edwin Diergaarde{/l} begint om 19.00 uur live vanuit de Oosterpoort met o.a. Don Diablo en Gideon die later die avond ook op Noorderslag optreden.

Volg Noorderslag ook via 3VOOR12 TV.
Ster advertentie
Ster advertentie