3FM nieuws
KRO-NCRV

Royston Drenthe twijfelt over oud-teamgenoot Cristiano Ronaldo: "Weet je zeker dat dit zijn laatste toernooi is?"

foto: Instagram Royston Drenthe
  1. Nieuwschevron right
  2. Royston Drenthe twijfelt over oud-teamgenoot Cristiano Ronaldo: "Weet je zeker dat dit zijn laatste toernooi is?"

Tijdens de middagshow van 'Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan' spraken de twee 3FM-dj's met voetballer Royston Drenthe. De voormalig teamgenoot van Cristiano Ronaldo deelde persoonlijke verhalen en herinneringen uit hun tijd bij Real Madrid.

Volg alles van Barend en Wijnand: Plankgas achter Oranje aan via 3FM.nl/oranje.

Vriendschap en afstand

Royston herinnert zich zijn vriendschap met Ronaldo goed. "Ja, ik was een goede maat van Cristiano. We waren een groep vrienden – Marcelo, Higuaín, Cristiano en ik. Maar op een gegeven moment namen we wat afstand van hem. Het was bijna onmogelijk om met hem publiekelijk gezien te worden, omdat overal waar hij ging, een menigte mensen hem volgde. We moesten voortdurend verstoppertje spelen."

Cristiano Ronaldo

Over Ronaldo's persoonlijkheid heeft Royston veel te vertellen. "Hij is een super grappige kerel. Maar je ziet zijn aura veranderen als een wedstrijd nadert." Royston omschrijft de voetballer als een sociaal iemand. "Veel mensen denken dat hij een hele arrogante gast is, maar ja. Op een gegeven moment moet je wel een soort van grens trekken."

Is het zijn laatste toernooi?

3FM-dj Barend kondigt Cristiano aan als speler die zijn laatste toernooi ingaat. Hier reageerde Royston met twijfel op. "Weet je zeker dat dit zijn laatste toernooi is? Je weet het nooit met Cristiano. Juist omdat iedereen loopt te roepen 'Zijn laatste toernooi!' gaat hij er nog eentje aan plakken."

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie