3FM nieuws

Fragmenten Giel te podcasten!

  1. Nieuwschevron right
  2. Fragmenten Giel te podcasten!
Vanaf nu zijn alle fragmenten van Giel te podcasten via Radiocast.nl! Radiocast.nl is de radio versie van uitzendinggemist. >>Update

Momenteel zijn de fragmenten van Giel de meest populaire podcast-fragmenten op de site Radiocast.nl. Van alle podcasts worden Giel's fragmenten het meest gedownload!

Radiocast.nl
Vanaf 17 november 2005 kun je luisteren naar de radio waar, wanneer en waarmee je maar wilt. Dat is de gedachte achter de website Radiocast.nl die de publieke omroep 17 november tijdens het Wereld Audio Festival in Amsterdam lanceerde. De website met het luisteraanbod van de publieke omroep wordt de radioversie van de populaire video-website Uitzendinggemist.nl.

Trend
Met het aanbieden van bestanden die zijn te downloaden speelt de publieke omroep in op de trend waarbij de luisteraar steeds selectiever naar de audio luistert. Via http://radiocast.nl/?sct=podcast&id=64 kunnen bezoekers zich abonneren op een podcast en zo automatisch radioprogramma’s of -fragmenten op de eigen computer of mp3-speler downloaden.

Giel en Ongekend talent
Naast de podcasts van Giel kun je via 3FM luisteren naar de podcasts van Ongekend Talent. In de toekomst komen er uiteraard meer podcasts op Radiocast.nl te staan, dus hou de site in de gaten.

Luister hier naar de fragmenten van Giel via podcast.kijk hier op de site van Radiocast.nl.
Ster advertentie
Ster advertentie