3FM nieuws

3FM Backstage Sessies: piepklein akoestisch optreden van Froukje voor een handjevol fans

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage Sessies: piepklein akoestisch optreden van Froukje voor een handjevol fans

Met de 3FM Backstage Sessies krijgen fans een unieke kans om artiesten niet alleen op reusachtige podia te zien, maar ook in een piepkleine setting! Een aantal gelukkige fans van Froukje horen ‘We Hebben De Tijd’ backstage, volledig akoestisch.

Meer over Pinkpop? Check 3FM.nl/festival!

3FM Telefooncel

De 3FM Telefooncel is ook dit jaar weer te vinden op het festivalterrein van Pinkpop! Zie jij de telefooncel? Schroom niet en doe vooral mee aan de quizjes via de andere kant van de lijn en win mooie prijzen zoals, meet & greets, intieme luistersessies en unieke acties.

Froukje & NPO Luister

Nadat een aantal fans in de 3FM Telefooncel alle vragen over Froukje goed hebben beantwoord, mogen zij backstage om Froukje te ontmoeten, vlak na haar optreden op het hoofdpodium. In een kleine tent speelt Froukje ‘We Hebben De Tijd’.

Luister de sessie van Froukje terug via NPO Luister.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM X Pinkpop

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 21, 22 en 23 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. Onder meer de optredens van Ed Sheeran, Sam Smith en De Jeugd Van Tegenwoordig worden live uitgezonden. Daarnaast doen 3FM en 3voor12 ook online verslag van het festival via 3FM.nl en op Instagram, TikTok, Facebook, X en YouTube.

Ster advertentie
Ster advertentie