3FM nieuws

Win deze week tickets voor Solar Weekend bij VoorAan

foto: Solar Weekend - Max Kneefel
  1. Nieuwschevron right
  2. Win deze week tickets voor Solar Weekend bij VoorAan

Tussen 1 en 4 augustus kun jij weer genieten van Solar Weekend! En voor iedereen die nog geen tickets heeft gehaald, hebben 3FM-dj's Jamie en Olivier van VoorAan een hele leuke verrassing: deze week win je in de show namelijk elke avond een setje van 3 tickets.

Ticketalarm

Meedoen is dan ook nog eens heel makkelijk: hoor je tijdens VoorAan het ticketalarm? App dan zo snel mogelijk de studio en wie weet word jij wel teruggebeld door Jamie en Olivier! Tune dus elke avond tussen 22:00 en 01:00 uur in bij 3FM en maak kans op één van de setjes kaarten.

Tune in!

Solar Weekend

Op de Maasplassen in Roermond kun je van 1 tot en met 4 augustus genieten van het festival. De line-up (die je in z'n geheel hieronder kunt vinden) is gevarieerd en heeft voor ieder wat wils. Zo staan bijvoorbeeld Chef'Special, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam en Prins S. en de Geit op de affiche.

Maar Solar Weekend heeft naast muziek nog veel meer te bieden. "Jaarlijks bouwen achthonderd creatievelingen en kunstenaars mee aan het festival. Verwacht alternatief sporten, maffe spellen, prachtige bouwwerken, kunst en speels theater," leest de website. En maak je alvast klaar voor een waterpistolengevecht met duizenden deelnemers. Kortom: genoeg redenen om in te tunen en tickets te winnen voor dit unieke festival!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie