3FM nieuws

The Script duikt na hun concert een kroeg in om een speciale sessie te spelen

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. The Script duikt na hun concert een kroeg in om een speciale sessie te spelen

Fans van The Script zijn afgelopen woensdag getrakteerd op een intiem concert. Na hun voorprogramma-show van P!nk in de ArenA, dook de Ierse band heel toepasselijk een Ierse pub in bij Leidseplein in Amsterdam. Daar speelden ze een aantal nummers voor een handjevol fans.

Voor de fans

De ArenA is één van de grootste concertpodia in Nederland. Er kunnen zo'n 56.000 mensen meegenieten van een concert. Hoewel dit voor een artiest geweldig is om mee te maken, houden sommigen ook van de intiemere optredens in kleine zalen. En The Script brengt dat wel tot een extreem met hun pub-performances.

Op Twitter gooit de band een paar uur van tevoren waar ze zullen optreden, dus het is ook nog eens een leuke speurtocht voor de fans. Want het optreden wat ze in de Amsterdamse pub Hoopman is geen unicum deze tour! Veel data hebben een exclusief optreden in een kleinere zaal gekregen. Zo mag Brussel genieten van een optreden in de Dubliner, en de Zwitsers mogen in de rij staan bij Bierhübeli in Bern.

Setlist

Na wat online speuren kan een deel van de geheime setlist aan elkaar worden geplakt. Zo speelt de band hun klassiekers 'The Man Who Can't Be Moved' en 'For The First Time' akoestisch. Maar spelen ze ook hun nieuwe single 'At Your Feet', die komende vrijdag pas uitkomt. Benieuwd hoe die klinkt? Check dan de video hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie